icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Rioleringswerkzaamheden

Gebr. Van Kessel Wegenbouw voert allerlei rioleringswerkzaamheden uit. Wij leggen niet alleen riolering aan tijdens het bouw- en woonrijp maken (zoals het plaatsen van de 'blauwe ader') maar vervangen de riolering ook in (binnenstedelijk) gebied. Ook zijn wij actief op het gebied van rioolrenovaties.

Bronbemaling
Bij het aanleggen van rioolbuizen dient vaak de grondwaterstand tijdelijk verlaagd te worden. Dit wordt veelal gerealiseerd door middel van bronbemaling. Onze onderneming Van Kessel Bronbemaling heeft hiervoor alle expertise en materieel in huis. Zie hiervoor de pagina van Bronbemaling.

Bergbezinkbassins
Om de inhoud van een rioleringsstelsel tijdelijk te vergroten is het soms nodig om bergbezinkbassins aan te leggen. Ook dit is een specialisme van Gebr. Van Kessel. De bassins worden vakkundig gekoppeld aan het bestaande rioolstelsel en stromen uitsluitend vol bij overtollig rioolwater. Het rioolwater uit het bassin wordt uiteindelijk teruggepompt in het rioolstelsel. Tijdens de tijdelijke berging van het water in de bassins wordt het water gedeeltelijk gezuiverd. Het vervuilde deel (slib) bezinkt en blijft achter in de bassins.

Rioolrenovaties
Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten is specialist op het gebied van rioolrenovaties. Meer informatie lees je op de rioolrenovatie-pagina.

Contactgegevens