icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Wegreconstructies

Wij zijn een doorgewinterde partij als het gaat om (complexe) binnenstedelijke reconstructies. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij zeer goed omgaan met de uitdagingen die drukke stedelijke gebieden met zich meebrengen. Veiligheid heeft daarbij de absolute prioriteit.

Wij ondersteunen en ontzorgen onze opdrachtgevers o.a. met het herinrichtingen van de openbare ruimte, het realiseren van de ondergrondse infrastructuur, het aanbrengen van verhardingen, het aanleggen van wegen, het aanleggen en vervangen van de riolering en het realiseren van parkeerplaatsen. Uiteraard zorgen wij voor de juiste vergunningen.

Bij projecten in binnenstedelijk gebied wordt van tevoren goed nagedacht over hoe de werkzaamheden zo optimaal mogelijk uitgevoerd kunnen worden zodat de overlastperiode tot een minimum wordt beperkt. Wij stellen hiervoor een uitgebreid faseringsplan op. Als er sprake is van een mogelijke onveilige situatie, zoals de aanwezigheid van spanningskabels, stellen wij een ontruimingsplan op.

Om het werk zo soepel mogelijk te laten verlopen en draagvlak vanuit de omgeving te creëren, passen wij professioneel omgevingsmanagement toe.

Wilt u meer weten? Neem contact op met Gebr. Van Kessel Wegenbouw.

Contactgegevens