icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Geleiderailconstructies

Wij monteren en onderhouden geleiderailconstructies. Ook voor het herstellen van schade aan geleiderailconstructies zijn wij de juiste partij.

Voor het herstellen van schade aan geleiderailconstructies staan wij zeven dagen per week, 24 uur per dag voor onze opdrachtgevers klaar. De benodigde materialen voor reparatiewerkzaamheden zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Naast het herstellen van schade aan de geleiderail, verzorgen wij ook montage en onderhoud van nieuwe geleiderailconstructies. Tevens kunnen wij bestaande constructies aanpassen volgens de nieuwste richtlijnen. Om werkzaamheden veilig uit te voeren, zorgen wij altijd voor alle benodigde verkeersmaatregelen.

Geleiderailprojecten worden uitgevoerd door Gebr. Van Kessel-organisatie IJzerman B.V.. IJzerman B.V. is gecertificeerd volgens de norm BRL9161 – ‘Het aanbrengen van geleiderail langs wegen’. IJzerman B.V. voert de werkzaamheden uit in nauwe samenwerking met Van Straten Geleiderail. 

Contactgegevens