icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Speciale technieken (o.a. betononderhoud en reparaties)

Onze onderneming Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten is specialist op het gebied van herstel, afdichting en verduurzaming van betonconstructies. Of het nu gaat om de inventarisatie van de schadeproblematiek en -omvang, het adviseren over een passende herstelmethode inclusief offerte of om de daadwerkelijke realisatie van het werk, het op maat realiseren van oplossingen loopt als een rode draad door de organisatie. Wij beschikken over alle benodigde kwaliteitscertificaten en zijn lid van de Vereniging van Gecertificeerde Beton-Reparatiebedrijven (VBR).

Betonreparatie en onderhoud

Voor betonreparatie heeft Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten alle disciplines in huis. Wij stellen schaderapportages op, beoordelen bestekken en geven adviezen over bijvoorbeeld...

Lees meer

Rioolreparatie

Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten is gecertificeerd specialist op het gebied van rioolreparaties. Wij repareren en behandelen bestaande rioolstelsels die bijvoorbeeld zijn...

Lees meer

Voegovergangen, membranen en gietasfalt-/flexigoten

Voegovergangen bij viaducten en bruggen vormen al jaren ons specialisme. Tevens passen wij membraanlagen en flexibele-/gietasfaltgoten toe.

Lees meer

Scheuren vullen in asfalt

Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten brengt diverse soorten voegvullingen aan. Met duurzame materialen repareren wij scheuren en blijft het wegdek langer intact.

Lees meer

Renovatie van viaducten, tunnels en bruggen

Het renoveren van viaducten, tunnels en bruggen behoort tot de core business van Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten.

Lees meer

Kitafwerkingen, slijtlagen en (leuning)conserveringen

Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten is specialist in alle voorkomende kitwerken bij de renovatie en onderhoud van infraprojecten.

Lees meer

Conserveren/hydrofoberen van beton- en metselwerk

Lees meer

Aanbrengen vloeistofdichte vloeren/verhardingen

Soms vereist een bedrijfsvoering dat bestrating en verhardingen vloeistofdicht zijn. Dit voorkomt indringing van milieuverontreinigde stoffen en vloeistoffen. Door de jaren heen hebben wij ons...

Lees meer

Onderhoud houten bruggen

De levensduur van een houten brug kan verlengd worden door goed onderhoud. Door de houten brug regelmatig schoon te spuiten en te inspecteren kan er bij gebreken op tijd worden ingegrepen.

Lees meer