icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Asfalt- en betonfunderingen

Wij zijn specialist op het gebied van asfalt voor sportconstructies. Met eigen, gespecialiseerde, asfaltploegen brengen wij de gewenste asfaltconstructie aan volgens de normen van het NOC*NSF.

Asfaltfundering
Wij verzorgen asfaltfunderingen voor diverse sportconstructies zoals atletiekbanen, tennisbanen en hockeyvelden.

Asfalttoplaag
Onze Konwé SportTop is de ideale sportvloer voor onder andere handbal, wieler-, skeeler- en skatebanen en multivelden. Deze sportvloer is een tweelaags asfaltsysteem, waarbij het toplaagmengsel bestaat uit een specifieke fijne korrelopbouw waardoor na verwerking een zeer vlak speeloppervlak ontstaat.

Betonfundering met SportDrain
In samenwerking met betonmortelproducent Mebin (onderdeel van HeidelbergCement Group) hebben wij ‘SportDrain®’ geïntroduceerd. Dit is een duurzame maatwerkfundering voor sportvelden. SportDrain® is een waterdoorlatend betonproduct en is geschikt voor de aanleg en renovatie van kunstgrasvelden en verschillende tennis- en padelbanen. Zie onder aan de pagina de brochure.

Contactgegevens