icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Cultuurtechniek

Dagelijks houden wij ons in de openbare ruimte bezig met groen- en grondwerkzaamheden. Wij ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren cultuurtechnische werken en geven daarbij de omgeving vorm in de breedste zin van het woord.

Wij zijn gespecialiseerd in de cultuurtechnische bewerking van natuurlijke ondergronden, voor bijvoorbeeld natuurgras-sportvelden en beplanting.

Wij denken als ‘groene’ aannemer bij voorkeur vanuit een natuurlijk en duurzaam oogpunt. Wij adviseren onze opdrachtgevers over inrichtingen met natuurlijke materialen, passende beplanting voor daktuinen/gevelgroen en duurzame sportaccommodaties.

Netlon gefundeerd gras

Netlon gefundeerd gras is een uniek bodemwapeningsysteem. De basis zijn kleine kunststof wapeningsnetjes die aan elkaar gehaakt en tevens vermengd zijn met de zorgvuldig samengestelde toplaag van zand en compost. De constructie is daardoor elastisch. Netlon is de ideale oplossing voor:  

  • Evenemententerreinen
  • Overflowparkeerterreinen
  • Paardenbakken en polovelden
  • Calamiteitenstroken
  • Glazenwasvoorzieningen
  • Brandweertoegangen
Contactgegevens