icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Dak- en gevelgroen

Groen heeft de toekomst; groen wordt steeds vaker toegepast als duurzame slimme oplossing bij daken en gevels van gebouwen. Van Kessel Sport en Cultuurtechniek onderschrijft groene en duurzame oplossingen ten volle. Mede daarom behoren groendaken en gevelbegroening tot onze core business. Wij passen hoogwaardige oplossingen toe die een enorme meerwaarde bieden voor het welzijn van de mens zoals verkoeling, isolatie, filtering van fijnstoffen en geluidsabsorbering.

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek realiseert zowel in stedelijk als landelijk gebied groenprojecten met een grote variatie in omvang en situering. Wij hebben groot- en kleinschalige daktuinen en gevelgroen-projecten op onze naam staan, waaronder de daktuin bij het Gerechtsgebouw van Breda van 6000m2, de daktuin met duinen op de Noordboulevard in Scheveningen van 12.325m2 en de vrolijke daktuin voor appartementcomplex Belvédère in ‘s Hertogenbosch.

Meer informatie
Raadpleeg voor uitgebreide informatie over onze werkzaamheden de pagina van dak- en gevelgroen.