icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Marco Boorsma – Uitvoerder bij Van Kessel Sport en Cultuurtechniek

Via mijn vorige baan heb ik pompen gehuurd bij Van Kessel Sport en Cultuurtechniek. Dat was ook mijn eerste kennismaking met dit bedrijf. Die eerste indruk was heel goed. Er heerst hier een ‘positieve vibe’; iedereen staat 24/7 klaar om uitdagingen tot een goed einde te brengen. Dat sprak mij meteen erg aan. Ik heb dan ook direct gesolliciteerd, toen een enthousiaste collega aangaf dat er een vacature openstond!

Achtergrond

Ik heb een MBO-opleiding “groen/grond en infra plus”.  Daarna heb ik HBO civiele techniek gestudeerd. Tijdens mijn studie was ik ook actief als uitvoerder. Ik heb meegewerkt aan verschillende mooie projecten; van tunnels en viaducten tot spoorbanen en stations.  Afgelopen juli heb ik mijn HBO afgerond.

Van sportvelden tot complete buiteninrichtingen

In mijn functie als uitvoerder ben in verantwoordelijk voor ‘onze jongens’ buiten. Daarnaast houd ik mij bezig met het opstellen en het uitvoeren van de planning. Het is een veelzijdige baan. Ik werk op allerlei projecten; van sportvelden tot complete buiteninrichtingen.

Uitdagende job

Mijn werk is ook erg uitdagend. Je kunt aanlopen tegen onvoorziene omstandigheden, bijvoorbeeld bij ondergrondse werkzaamheden of als het technisch niet helemaal past. Het geeft voldoening als je dit zelf snel kunt oplossen zodat het werk gewoon weer verder kan gaan. Ook logistieke uitdagingen ga ik graag aan. Het is leuk om in krappe ruimtes toch het werk veilig en netjes te kunnen uitvoeren!

“Wat ik fijn vind aan Van Kessel is dat het van oorsprong een familiebedrijf is. Dit merk je nog steeds; het is echt een heel hecht team”