icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Olivier Overgaauw - Hoofd bedrijfsbureau Gebr. Van Kessel Onderhoud

Tien jaar geleden ben ik begonnen bij Gebr. Van Kessel, toen nog als uitvoerder. Na drie jaar in de uitvoering ben ik gevraagd om te calculeren bij de wegenbouw.

Uitdaging

Ik had minimale ervaring met calculeren. Dit is mij daarom binnen Gebr. Van Kessel (opnieuw) geleerd. Na twee jaar kreeg ik een onderhoudscontract voor m’n neus en zo ben ik de onderhoudswereld ingerold. Inmiddels ben ik een specialist geworden op het gebied van onderhoud.

Het is uitdagend werk op diverse vlakken. Vooral het binnenhalen van grote tenders. Iedere keer krijg je weer andere klantvragen. Dat maakt het ontzettend interessant en leuk om te doen. Je gaat steeds met andere gegevens aan de slag. Daarnaast ben ik betrokken om de afdeling goed op poten te zetten. Wij zitten, als afdeling Onderhoud, nu ongeveer sinds 2,5 jaar op het hoofdkantoor in Buren. Hiervoor zaten wij op allerlei locaties door het land. Doordat het nog een jonge afdeling is moet het zich nog vormen. Als hoofd bedrijfsbureau zitten hier voor mij veel uitdagende aspecten in.

Een eigen cultuur met mogelijkheden

Gebr. Van Kessel heeft écht een eigen cultuur. Iets wat heel erg kenmerkend is voor deze organisatie. Er heerst als het ware een sterk wij-gevoel. Ik voel me gewaardeerd als werknemer en je wordt vrijgelaten in je doen en laten.

Heb je een goed idee? Wil je iets organiseren of ontwikkelen? Dan kan dat. Er wordt naar je geluisterd. Zo ben ik het initiatief gestart voor het maken van een bermverlagingsfilm. Dit is daadwerkelijk uitgevoerd. Dat is superleuk om te doen. Hieronder zie je het resultaat. Een ander mooi voorbeeld is de bermhoogtemeter die ook in de video naar voren komt. Ik heb deze zelf bedacht en vervolgens is deze ook ontwikkeld. Goede ideeën worden hier daadwerkelijk opgepakt.

Al deze verschillende onderdelen zorgen voor een leuke organisatie en team waar wij blijven ontwikkelen. Ik heb gewoon een hele mooie baan!

Gebr. Van Kessel heeft ├ęcht zijn eigen cultuur, iets wat heel erg kenmerkend is voor deze organisatie. Er heerst als het ware een sterk wij-gevoel.