icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Sander Vermeulen - Bronbemaler/Boormeester bij Van Kessel Bronbemaling

Twaalf jaar geleden hoorde ik van een kennis positieve verhalen over Gebr. Van Kessel. Ik wilde op dat moment graag wat anders doen en toen heb ik de keuze gemaakt om hier te komen werken.

Werken met vrijheid

Ik werk als bronbemaler. In het kort houdt dat in dat ik bezig ben met het installeren en onderhouden van bronbemalingen en bijbehorende alarmeringssystemen, samen met nog een aantal diverse werkzaamheden. Een onderdeel dat dit werk zo leuk maakt is de vrijheid. Je gaat onderweg met een taak die gedaan moet worden en je kan grotendeels zelf invullen hoe je dit gaat doen, als het maar goed gedaan wordt.

Je blijft bijleren

Je leert ontzettend veel van werken bij Van Kessel Bronbemaling. Twaalf jaar geleden kende ik het woord bronbemaling nog niet en nu ken ik alle ins en outs: en ik leer nog steeds bij. Je krijgt veel mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie of werk (bv. werk met andere machines).

Ik ben begonnen als gewone bronbemaler, daarna assistent boormeester en vervolgens ben ik doorgegroeid naar boormeester. Binnenkort ga ik meer werken met het elektriciteitsgedeelte van bronbemaling: het keuren van machines en apparaten, het installeren van grondwatermonitoring, alarmeringen en meer van dat soort dingen. Binnen Gebr. Van Kessel kun je doorgroeien naar andere disciplines binnen het bedrijf, als hier je voorkeur zou liggen. Ikzelf ben heel enthousiast over bronbemaling en zou geen ander werk willen.

Een bedrijf met wilskracht

Er zijn maar heel weinig bedrijven in de bronbemaling die zo groot zijn. Ik zou ons beschrijven als een bedrijf met wilskracht. 'Nee' is een onbekend woord, het komt altijd goed! Kunnen wij iets niet? Geen probleem, dan leren wij dat en dan maken wij het wel. Op die manier komen wij er altijd. Het is een gezellig bedrijf met een goede sfeer en het werk is leuk, afwisselend en uitdagend. Ik ben nog steeds blij met die cruciale keuze die ik twaalf jaar geleden heb gemaakt.

Twaalf jaar geleden kende ik het woord bronbemaling nog niet en nu ken ik alle ins en outs: ik leer nog steeds bij!