icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 22 september 2022

Beste veiligheidsverbeteridee

#Trots - Ons projectteam van Van Kessel Sport en Cultuurtechniek (onderdeel van Gebr. Van Kessel) dat, in onderaanneming van Van Hattum en Blankevoort, werkzaam is aan de IJboulevard heeft het beste veiligheidsverbeteridee van KWS ingebracht! Gisteren werden zij daarom in het zonnetje gezet door Jaap Kamp, Max Moerke en Martijn Pfeifer.

En wat heeft ons team (Lars de Vries, Thijs Brilleman, Marc Greep en Frans Vermeulen) dan precies bedacht? Om de fysieke belasting van het verlijmen en plaatsen van zware natuurstenen tegels te verkleinen én de veiligheid te vergroten, bedacht ons team de ‘Kesselmakker’. Een technisch hulpmiddel waarmee zware tegels van 70 kilo gemakkelijk en veilig bewerkt kunnen worden. De makker ondersteunt onze collega’s trouw bij onze werkzaamheden aan de IJboulevard. Hier kunnen ze onder het genot van het gewonnen diner over napraten.

Werken aan de IJboulevard

Benieuwd hoe wij duurzaam werken aan de IJboulevard? Lees het in onze eerder geplaatste nieuwsberichten:

Bouw fietsenstalling onder water in Amsterdam

Metamorfose van de IJboulevard te Amsterdam