icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 23 juli 2020

Van stage tot gevarieerd vakantiewerk; bij Gebr. Van Kessel is het #VerrassendVeelzijdig

MBO-ers en HBO-ers opgelet! Zoek je een uitdagende stage met ontwikkelmogelijkheden? Of gevarieerd vakantiewerk? Bij ons zit je goed! Emil Maters en Wouter Nieuwenhuis vertellen over hun ervaringen.

Emil Maters

Emil Maters doet momenteel vakantiewerk bij Gebr. Van Kessel Wegenbouw. Hij studeerde aan het ROC in Nijmegen, opleiding middenkaderfunctionaris niveau 4 en liep al bij ons stage in de uitvoering. “Het vakantiewerk zie ik als een extra kans om nog meer ervaring op te doen”, aldus Emil. “Ik heb aan uiteenlopende projecten meegewerkt en verschillende werkzaamheden gedaan. Heel leerzaam! Er is tijdens mijn stage altijd veel tijd in mij gestoken”, aldus Emil. “Dat heb ik als zeer positief ervaren”.

Wouter Nieuwenhuis

Wouter Nieuwenhuis is derdejaarsstudent Civiele Techniek aan de HAN in Arnhem. Sinds februari heeft hij een half studiejaar kunnen invullen als stagiair calculator/werkvoorbereider. “Ik was zo tevreden over mijn stage dat ik na mijn stageperiode besloot om vakantiewerk te doen om mijn kennis als calculator/werkvoorbereider te vergroten. Zo heb ik onder andere een aanbesteding gecalculeerd. Dit werk hebben wij aangenomen! Na de bouwvak zal ik mijn stageperiode nogmaals verlengen als onderdeel van de Minor Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool in Tilburg. Door het vertrouwen van het bedrijf in mij, de collega’s waarmee ik heb samengewerkt en door de hoeveelheid zaken die ik hier tot nu toe heb geleerd was deze keuze voor mij snel gemaakt”.

Wil jij ook ‘bloeien en groeien’ binnen onze organisatie?

Gebr. Van Kessel biedt stage- en afstudeeropdrachten voor diverse studierichtingen en opleidingsniveaus gerelateerd aan de civiele techniek, cultuurtechniek, watermanagement en tuin en landschap. Voor meer informatie check https://www.kessel.nl/nl/over-ons/stage-en-afstuderen