icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 12 februari 2021

Reiniging Willemstunnel Arnhem

In opdracht van de gemeente Arnhem heeft Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten (STEP) de Willemstunnel gereinigd. De tunnel is gereinigd in nauwe samenwerking met onze collega’s van Gebr. Van Kessel Onderhoud, die gespecialiseerd zijn op dit gebied. Tijdens de werkzaamheden werd onze multifunctionele Unimog-vrachtwagen ingezet. Deze vrachtwagen beschikt over een speciale unit om (tunnel)wanden te reinigen.

Door de reiniging is het contrast tussen het wegdek en het beton van de tunnel teruggebracht. De verkeersveiligheid van de tunnel is daarmee vergroot. Op wens van de gemeente is de tunnel nog vóór de vorstperiode gereinigd. Hiervoor moesten de werkzaamheden kort van tevoren worden ingepland. Door korte lijnen met de collega’s van Gebr. Van Kessel Onderhoud en de goede samenwerking met gemeente Arnhem was dit echter geen probleem. Door de reiniging gaat de tunnel nu veiliger de vorstperiode in.

In de gemeente Arnhem is het team van Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten vaker te vinden. Zo herstelden wij er onlangs de monumentale Doorlaatbrug en zijn wij op dit moment ook aan de slag bij de monumentale Boogbrug aan de Apeldoornseweg. De werkzaamheden vallen binnen een raamovereenkomst die wij gegund kregen voor het onderhoud van diverse kunstwerken in de gemeente Arnhem.