icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 04 april 2017

Gebr. Van Kessel met het VolkerWessels-concern aanwezig op Building Holland

Van 11 t/m 13 april a.s. is Gebr. Van Kessel samen met het VolkerWessels-concern aanwezig op Building Holland in de RAI in Amsterdam. Het standnummer is 10.024.  

Op de Innovatie Boulevard wordt de diversiteit van VolkerWessels getoond met behulp van de verschillende VolkerWessels-ondernemingen onder het motto “Samen bouwen aan een betere levenskwaliteit”. Van Kessel Sport en Cultuurtechniek zal hier de kwaliteit en multifunctionaliteit van dak- en gevelgroen demonstreren.

Building Holland is een driedaags evenement waar innovatieve partijen samen bouwen aan de toekomst van Nederland. Dit jaar is het thema ‘(RE)BUILDING THE FUTURE’.