icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Organisatie

Met kundige medewerkers realiseren wij dagelijks de meest veelzijdige projecten op het gebied van civiele techniek en sport en cultuurtechniek. Wij realiseren kleinschalige, lokale en/of grootschalige complexe projecten. Wij zijn trots op ons werk én trots op onze veelzijdigheid. In onze organisatie heerst van oudsher een familiegevoel. Een cultuur van betrokkenheid en verantwoordelijkheid zit sterk in ons DNA gebakken.

pand

Ambitie

Het is onze ambitie om door te groeien en te ontwikkelen. Daarbij zijn wij bewust van onze verantwoordelijkheid jegens de maatschappij. Werken aan een leefbaar en bereikbaar Nederland betekent ook bijdragen aan de circulaire economie. Door onze innovaties willen wij oplossingen blijven bieden voor grote maatschappelijke vraagstukken zoals CO2-uitstoot en recycling van reststromen.

Kernwaarden

Met de focus op onze opdrachtgevers en de leefomgeving hebben wij onze kernwaarden altijd hoog in het vaandel.  Wij conformeren ons aan kernwaarden van onze moedermaatschappij Koninklijke VolkerWessels: veiligheid, integriteit en duurzaamheid.