icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 02 oktober 2018

Hoogste punt sportaccommodaties op Harga bereikt

Samen met alle gebruikers vierde de gemeente Schiedam zaterdag 29 september een volgende stap in de ontwikkeling van het multifunctionele Sportpark Harga. Van de twee nieuwe accommodaties werd het hoogste punt bereikt. Ter gelegenheid van deze mijlpaal was er een open huis voor alle leden en belangstellenden.

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek is als hoofdaannemer verantwoordelijk voor de bouw van twee multifunctionele sportgebouwen met hoge energieprestatie, een beweeg- en gezondheidscentrum, vijf kunstgrasvelden, drie natuurgrasvelden en vier indoor squashbanen. De diverse gebruikers hebben een belangrijke stem in het ontwerp van de gebouwen. De bouw van het multifunctionele Sportpark Harga is de laatste stap in de gebiedsontwikkeling van Schiedam in Beweging, waarbij de gemeente sport naar een hoger plan tilt en ruimte maakt voor een meer gevarieerd woningaanbod in de stad.

Lees hier meer over dit project.