icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 02 december 2016

Deelname Infratech 2017

Namens Gebr. Van Kessel Wegenbouw nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen op de Infratech van 17 -20 januari 2017 in Ahoy, Rotterdam.

Infratech banner 1 vierkant

Stand 5.501

Kom netwerken, ontmoet andere opdrachtgevers, drink koffie in onze stand 5.501 en vraag naar onze laatste ontwikkelingen op het gebied van reflecterend-, waterdoorlatend- en recycle- asfalt.

Wegdekrefelectie Plein
Onze stand staat aan het "Wegdekreflectie Plein". Tijdens de vorige editie is dit plein met succes geïntroduceerd: "InfraTech 2015 was een daverend succes voor Wegdekreflectie!”.

Duurzaam Veilig
Voor InfraTech 2017 is het thema van dit collectief 'Duurzaam Veilig’. Elkebeursdag geven wij op dit plein een lezing over: "Ervaringen met wegdekreflectie vanuit de aannemer".