icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 19 juli 2019

Nieuwe procesmatige oplossing voor bermverlaging van Gebr. Van Kessel Onderhoud

Gebr. Van Kessel Onderhoud heeft een nieuwe procesmatige oplossing voor bermverlaging. Bermen hebben door begroeiing en uitzetting van de bodem de neiging hoger te worden dan het naastgelegen wegdek. Hierdoor kan op en langs de wegen wateroverlast ontstaan.

Aquaplaning, rijbaanschade als gevolg van vorst en dooi en verminderde zichtbaarheid van markeringen kunnen zorgen voor zeer gevaarlijke situaties. Ook gaat de kwaliteit van het wegdek sterk achteruit als de waterafvoer niet of langzaam plaatsvindt. Kortom, het is belangrijk deze situaties te voorkomen en op tijd in te grijpen door de bermen te verlagen.

Ons bermverlagingsproces zorgt dat de veiligheid van de weggebruiker gewaarborgd blijft.

Het proces, dat in één werkgang plaatsvindt, bestaat uit vier fasen:

  • Inmeting
  • Analyse
  • Uitvoering d.m.v. onze moderne bermverlagingsmachine
  • Oplevering
     

Voor meer informatie kunt u onderstaande video bekijken of de brochure downloaden.