icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 21 december 2018

Tevredenheidsverklaring en een maximum aan tienen voor de EMVI-prestatiemeting voor Gebr. Van Kessel Wegenbouw

Gebr. Van Kessel sluit 2018 bijzonder goed af; Op 10 december jl. heeft ons team van Wegenbouw rayon West een tevredenheidsverklaring van twee Dordtse wethouders in ontvangst mogen nemen.

De gemeente gaf hiermee uiting aan 17 maanden van volle tevredenheid over de uitvoering van een aantal aansluitende herstructurings-projecten waaronder de Merwedestraat, de Oranjelaan, het Oranjepark, de Vrieseweg en de Bankastraat (noordoostelijke stadsentree). Daarnaast complimenteerde de gemeente ons team met vier tienen voor de EMVI-prestatiemeting. De tienen zijn gegeven op alle onderdelen; projectbeheersing, kwaliteit, samenwerken, BLVC (bereikbaarheid, leefbaarheid, veiligheid en communicatie) en documentatie/rapportage. Een enorm compliment!

De tevredenheidsverklaring werd tijdens de officiële opening van de Oranjelaan uitgereikt door de wethouders Rik van der Linden (Verkeer & Vervoer) en Marco Stam (Ruimtelijke Kwaliteit) van de gemeente Dordrecht. In de verklaring staat vermeld dat de samenwerking, de wijze van organisatie, de inzet en de professionaliteit van onze medewerkers uitstekend waren. Daarnaast werd onze inspanning om de overlast voor de omwonenden en weggebruikers zo beperkt mogelijk te houden, door de gemeente erg gewaardeerd.

Bij de projecten in Dordrecht stond communicatie vanaf dag één voorop. Zo werd gebruik gemaakt van een omgevings-app en werd een vaste buurtconciërge ingezet. Voor de opdrachtgever was de kwaliteitsborging te allen tijde transparant en navolgbaar. De gemeente Dordrecht had realtime inzicht in de status van de werkzaamheden. Hiervoor is het speciale programma FlexInspect ingezet.

“Uiteraard zijn wij erg trots op deze waardering, maar ook de gemeente Dordrecht en het Ingenieursbureau Drechtsteden verdienen een compliment. Het deugdelijk ontwerp en de goede voorbereiding maakte het voor ons mede mogelijk de werkzaamheden naar behoren te kunnen verrichten”
- Jan de Morée, operationeel directeur bij Gebr. Van Kessel