icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 19 juni 2020

Flexibele bitumineuze naadafdichting Circuit Zandvoort

Ook onze onderneming Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten, specialist op het gebied van herstel, afdichting en verduurzaming van beton- en asfaltconstructies, was actief op Circuit Zandvoort.

Video werkzaamheden

De werkzaamheden omvatten het afdichten/vullen van voegen met bitumineuze voegvulling. Dit zorgt voor een waterdichte afsluiting. Water en vervuiling (bijvoorbeeld onkruid of losse steentjes/rubber) kunnen hier geen schade aanrichten aan de asfaltverharding. De levensduur van de verharding wordt hierdoor met vele jaren verlengd.

Asfaltering én bronbemaling

Niet alleen Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten was werkzaam op het Circuit. De asfaltwerkzaamheden, waaronder de spectaculaire kombochten, zijn uitgevoerd door Gebr. Van Kessel Wegenbouw en KWS. Van Kessel Bronbemaling verzorgde de bemalingswerkzaamheden. Tevens waren andere VolkerWessels-ondernemingen hier actief.