icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 14 september 2016

Intentieverklaring Infra Deal Zuid Holland ondertekend

Maandag 12 september jl. is in het bijzijn van onder andere Maxime Verhagen (voorzitter Bouwend Nederland), burgemeester Liesbeth Spies van Gemeente Alphen aan den Rijn en diverse wethouders van Zuid-Hollandse gemeenten de Intentieverklaring Infra Deal Zuid-Holland ondertekend. Doel hiervan is om binnen drie jaar 300 opleidingswerkplekken te creëren.  

Succesvolle integratie in de praktijk

Gebr. van Kessel was op uitnodiging van het SPG aanwezig bij de ondertekening van de intentieverklaring. De samenwerking tussen deze twee organisaties werd tijdens de bijeenkomst aangehaald als een mooi voorbeeld van succesvolle integratie in de praktijk. Roberto Cijntje die bij Gebr. van Kessel als SPG-leerling begon, is inmiddels al drie jaar in dienst bij Gebr. van Kessel. Hij mocht de aanwezigen samen met Nathaneal Dorothea die op dit moment als SPG-leerling bij Gebr. van Kessel het infra vak leert, over zijn ervaringen vertellen.