14.09.16

Intentieverklaring Infra Deal Zuid Holland ondertekend

Maandag 12 september jl. is in het bijzijn van onder andere Maxime Verhagen (voorzitter Bouwend Nederland), burgemeester Liesbeth Spies van Gemeente Alphen aan den Rijn en diverse wethouders van Zuid-Hollandse gemeenten de Intentieverklaring Infra Deal Zuid-Holland ondertekend. Doel hiervan is om binnen drie jaar 300 opleidingswerkplekken te creëren.

 

Succesvolle integratie in de praktijk

Gebr. van Kessel was op uitnodiging van het SPG aanwezig bij de ondertekening van de intentieverklaring. De samenwerking tussen deze twee organisaties werd tijdens de bijeenkomst aangehaald als een mooi voorbeeld van succesvolle integratie in de praktijk. Roberto Cijntje die bij Gebr. van Kessel als SPG-leerling begon, is inmiddels al drie jaar in dienst bij Gebr. van Kessel. Hij mocht de aanwezigen samen met Nathaneal Dorothea die op dit moment als SPG-leerling bij Gebr. van Kessel het infra vak leert, over zijn ervaringen vertellen.

intentie verklaring ZH 1
intentie verklaring ZH 2

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.