icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 19 maart 2024

Nieuwe diepdrainagemachine voor Sport en Cultuurtechniek

Een monstermachine! Onze specialisten van Van Kessel Sport en Cultuurtechniek (onderdeel van Gebr. Van Kessel) hebben een tussentijdse ontmoeting gehad met onze nieuwe diepdrainagemachine! Ze hebben de fabriek bezocht en kregen hier een rondleiding met uitleg over details en de mogelijkheden van de nieuwe machine.

Naar verwachting is onze nieuwe diepdrainagemachine in mei gereed. Hiermee kunnen we onze klanten nóg beter bedienen. Met een ontgravingsdiepte van ruim 8 meter, een motorvermogen van bijna 1000 pk, volledig uitgerust met de nieuwste technieken, heeft Gebr. Van Kessel de beschikking over de grootste drainagemachine in Nederland en ver daarbuiten!

Of het nu gaat om IFCO-projecten, het aanbrengen van Verticaal Zanddicht Geotextiel of het aanbrengen van diepdrainage. De mogelijkheden zijn oneindig! De bouw van onze nieuwe BSV 7500 diepdrainagemachine vindt plaats bij Machinefabriek Barth B.V. in ’s Gravendeel. Op het frame zijn inmiddels al de motor, hydraulische en elektrische componenten gemonteerd. In de komende periode worden de graafboom en de bedieningselementen aangebracht.

Ook benieuwd naar onze nieuwe machine en de toepassingsmogelijkheden daarvan? Neem contact op met Martin Derksen via +316 215 17 545 of mderksen@kessel.nl. Voor meer informatie over onze IFCO-methode, kijk dan op de website: https://lnkd.in/eBHjKSy9.