icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 02 juli 2021

Onderhoud aan bruggen en omgevingsmanagement in Amsterdam

Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten voert de komende maanden onderhoudswerkzaamheden uit aan diverse bruggen in de gemeente Amsterdam. Dit doen wij in onderaanneming voor de Combinatie VolkerWessels Amsterdam. Het betreft een raamovereenkomst waarbinnen wij een veelzijdige en dynamische rol vervullen. Naast de diverse werkzaamheden aan verschillende bruggen zijn wij betrokken bij het leveren van de input voor het omgevingsmanagement.

Onze werkzaamheden

Binnen de overeenkomst bestaan onze werkzaamheden uit het reinigen van bruggen, het uitvoeren van betonreparaties, het conserveren (schilderen) van stalen en betonnen onderdelen en het vervangen van slijtlagen en voegen. Naast de technische uitdagingen zijn er ook diverse omgevingsfactoren die om een praktische oplossing vragen.

Werken in Amsterdam

Werken in Amsterdam betekent werken in een drukke en dynamische omgeving. Wij vervullen in de werkvoorbereiding een proactieve rol. We denken mee over de invloed van de werkzaamheden op de omgeving en hoe wij hinder en overlast zo optimaal mogelijk kunnen beperken. Hiervoor wordt een BLVC-plan opgesteld. Hierin wordt aandacht gevraagd voor bereikbaarheid, leefbaarheid, veiligheid en communicatie tijdens de wegwerkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden anticiperen wij actief op deze factoren.

De Combinatie VolkerWessels Amsterdam is een krachtenbundeling van VolkerRail, Van Hattum & Blankevoort en KWS Infra (Amsterdam-Utrecht). Deze Combinatie heeft de opdracht voor de raamovereenkomst ‘Groot onderhoud en vervanging van civiele constructies’ (ROGO) ontvangen na een succesvolle aanbesteding.