icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 05 maart 2021

Onderhoudswerkzaamheden en betonreparaties RET-metrotracé Spijkenisse

In opdracht van de RET en onder toezicht van Holland Bouwadvies heeft Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het metrotracé in Spijkenisse. Diverse speciale technieken uit ons dienstenpakket zijn bij dit project toegepast, zoals betonreparaties, het aanbrengen van coatings, conserveringswerkzaamheden en reinigen en hydrofoberen.

De werkzaamheden werden uitgevoerd in en onder de metrobaan bij station 'Heemraadlaan-De Akkers' over een afstand van 1,3 kilometer. Per spoor zijn 35 buitendienststellingen nodig. Een van de twee sporen is inmiddels opgeleverd. De werkzaamheden aan het tweede spoor staan gepland van maart tot mei 2021.  De werkzaamheden aan de onderzijde van het spoor moeten ook nog worden voltooid. Deze worden hervat als de temperaturen het weer toelaten.

Door de onderhoudswerkzaamheden wordt ook in de toekomst een veilige, snelle en comfortabele verbinding op dit traject behouden.