icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 15 februari 2022

Revitalisering woonwijk Vogelenzang gemeente Bloemendaal

Trots! Ons projectteam is door de gemeente Bloemendaal als winnaar geselecteerd voor de Tender Vitaal Vogelenzang. Wij hebben onze krachten gebundeld om een onderscheidend plan te maken voor de revitalisering van de woonwijk Vogelenzang in de gemeente Bloemendaal.

Vitaal Vogelenzang is een bijzonder integraal project waar sport, bewegen, saamhorigheid en landschappelijk wonen samenkomen in een natuurlijke omgeving met veel water en groen. Door de herinrichting van het sportcomplex wordt er ruimte gecreëerd voor 72 koopwoningen. Van Kessel Sport en Cultuurtechniek verzorgt de engineering en realisatie van de woonwijk en het nieuwe duurzame sportcomplex, waaronder de nieuwe natuurgras voetbalvelden en all weather tennisbanen.

Lees hier meer over het project. 

 

Het projectteam:
Ontwikkelaar + aannemer woningbouw: Thunnissen
Stedenbouw en landschap: ECHO Urban Design
Sport en cultuurtechniek: Van Kessel Sport en Cultuurtechniek

Architect woningbouw:Bureau 070
Architect sportpaviljoen: MoederscheimMoonen Architects
Aannemer sportpaviljoen: Holleman Santpoort
Communicatiespecialist: De Wijde Blik Communicatie

Adviseurs:
Toetsing en energieconcept: Nieman Raadgevende Ingenieurs
Waterhuishouding: Buro Regen&Water
Constructeur: Berkhout Tros Bouwadviseurs BV
Artist Impressions: VERO Digital