icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 13 maart 2024

Pop-Up Centrum draait op volle toeren: studenten bezoeken Stadsforum, project Wegenbouw Midden/Zuid!

Het Pop-Up Centrum in Tilburg is nu geopend en biedt niet alleen informatie, maar dient ook als het startpunt voor verschillende rondleidingen over ons project. Naast rondleidingen zijn er ook mogelijkheden voor kennissessies op het project. Voor algemene informatie is het Pop-Up Centrum vrij toegankelijk van woensdag tot en met vrijdag tussen 12:00 tot 17:00 uur.

Eerder hebben diverse scholen ons al bezocht. We mochten studenten Ruimtelijke Ontwikkeling van Avans Hogeschool verwelkomen op de bouwplaats om hen te laten zien hoe het er buiten aan toe gaat. Zo hebben we de studenten meegenomen in de omgevingsfactoren die bij het project komen kijken.

Het Pop-Up Informatiecentrum is gevestigd in de bouwkeet aan de rand van de bouwplaats, bekleed met een uniek houten geraamte. Vanuit een praktijkopdracht hebben studenten van Bouwmensen KZW en ROC Tilburg meegeholpen aan de bouw van het centrum.

Dit informatieve centrum is zeker de moeite waard om te bezoeken. Wil je meer weten of een rondleiding over het project initiëren? Neem contact op met de Omgevingsmanager van project Stadsforum, Tim Derks, via 0611007563 of via stadsforumfase2@kessel.nl.