icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 27 november 2020

Stageterugkomdag studenten in de boogbrug in Arnhem

Eén van onze stagiair(e)s van de Avans Hogeschool benaderde ons met de vraag of wij wellicht een coronaproof-ruimte beschikbaar hebben waar hij en zijn medestudenten (groepje van 8 studenten) hun stageterugkomdag konden organiseren omdat dit op hun school niet mogelijk was. Natuurlijk hebben wij dat!

Met inachtneming van de coronamaatregelen en voorzien van de juiste PBM’s hebben wij de studenten, na een veiligheidsinstructie, ontvangen op één van onze projecten in Arnhem. Hier renoveert Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten, in opdracht van de gemeente Arnhem, de binnenkant van een viaduct (de Boogbrug) aan de Apeldoornseweg. Op deze unieke locatie, op een steiger in het viaduct, vertelden de studenten elkaar over hun ervaringen tijdens hun stages bij diverse bedrijven. Na de presentaties hebben wij de studenten rondgeleid en was er gelegenheid om vragen te stellen over het project. De studenten kijken, net al wij, terug op een succesvolle interessante dag. Het is immers mooi om ‘de toekomst’ op bezoek te hebben!

 

in samenwerking met de studenten van Avans Hogeschool