icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 31 mei 2022

Volledige ontzorging reparaties Q-Park Nederland

Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten (STEP) heeft in opdracht van Q-Park Nederland diverse betonschades en scheuren hersteld aan meerdere verdiepingen van een parkeergarage aan de Mathildelaan in Eindhoven. De parkeergarage heeft nu in zijn geheel weer een frisse Q-Park uitstraling.

Ontzorging en veiligheid

Q-Park Nederland heeft voor de aanpak van STEP gekozen omdat wij opdrachtgevers ontzorgen en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Ons werkgebied in de parkeergarage is afgezet d.m.v. geblindeerde bouwhekken, zodat gebruikers van de parkeergarage zo min mogelijk werden afgeleid. Ook werd hiermee schade voorkomen door afspringende delen bij hak- en breekwerk. Er is een steiger gebouwd door L.S.B. Steigerbouw b.v. om de veiligheid van onze mensen te garanderen. Naast de herstelwerkzaamheden hebben wij het betonwerk ook schoongemaakt en geconserveerd.

Preventief onderhoud

De technische en economische levensduur van bestaande gewapende betonconstructies hangt nauw samen met preventief onderhoud. Met de juiste herstelwerkzaamheden kan de levensduur van betonconstructies voor vele decennia worden verlengd. Wat wij u kunnen bieden: betonreparatie en onderhoud.

 

Een tevreden opdrachtgever

De werkzaamheden zijn naar tevredenheid opgeleverd. Wij hebben met deze aanpak ons visitekaartje afgegeven en er weer een tevreden klant bij.