icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Daktuin Noordboulevard Scheveningen

In opdracht van Sprangers Bouwbedrijf BV heeft Van Kessel Sport en Cultuurtechniek een immense daktuin (12.325m2) op het dak van een gloednieuwe parkeergarage op de Noordboulevard in Scheveningen gerealiseerd.

Datum
begin zomer 2019 - december 2019
Opvallend
Daktuin van 12.325 m2

In de tuin zijn lage duinen aangelegd en beplant met heesters en grassen die aansluiten op de duinen in de nabije omgeving. Op het dak zijn ook zonnepanelen geïnstalleerd. De daktuin is een onderdeel van een herontwikkelingsplan (met winkels en horecagelegenheden) om de Noordboulevard weer volop op de kaart te zetten.  

Wederom een bijzonder project voor het team van Van Kessel Sport en Cultuurtechniek, dat verantwoordelijk was meerdere bijzondere daktuinen, waaronder de daktuin op de parkeergarage bij het Gerechtsgebouw in Breda en de daktuin/terreininrichting van het Jaarbeursplein in Utrecht.

De eerste fase van het project vond afgelopen zomer plaats. In oktober werkte Van Kessel Sport en Cultuurtechniek volop aan fase 2. De daktuin is eind 2019 opgeleverd.