icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Herstellen afwateringssproblematiek viaduct Rhenen

Gebr. Van Kessel Wegenbouw en Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten hebben in september 2018 het afwateringsprobleem aan het viaduct N225 in Rhenen opgelost. De klus werd uitgevoerd in opdracht van de provincie Utrecht, in combinatie met het groot asfaltonderhoud van het brugdek. Beide teams van Gebr. Van Kessel hebben keihard gewerkt waardoor de werkzaamheden binnen één week werden voltooid.

Datum
September 2018

Van tevoren werd uitvoerig onderzoek gedaan naar de beste en meest duurzame oplossing. Deze opdracht is een goed voorbeeld van hoe opdrachtgever en opdrachtnemer samen tot een oplossing komen. Op het viaduct werd de gehele constructie, inclusief een deel van de aardebaan, vervangen. In de aardebaanwerd vervolgens een nieuw afwateringssysteem aangebracht. De constructie werd volledig nieuw opgebouwd met een asfalt-, beton- en elementenverharding. Als laatste werden markeringen, flexigoten en dynamische verkeersmaatregelen aangebracht.

Het viaduct is inmiddels weer volop in gebruik.