icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Onderhoudswerkzaamheden Roermond

Gebr. Van Kessel Onderhoud werkt dagelijks, samen met haar opdrachtgevers, aan een verzorgde leefomgeving. Zo ook in Roermond. Hier zorgden wij voor het onderhoud in een groot gedeelte van de gemeente. Het contract omvat een CROW-beeldbestek waarbij wij het gewenste beeldkwaliteitsniveau voor de gemeente op peil houden.

Datum
2017 & 2018

Een aantal seizoensgebonden werkzaamheden, waaronder het maaien van de gazons en de onkruidbestrijding, zijn in Roermond in december 2017 gedaan. Vervolgens zijn wij bezig geweest met het reguliere onderhoud zoals het blad ruimen, het legen van de ruim 300 vuilnisbakken en het ruimen van zwerfvuil. Daarnaast vulden wij de zandvalondergronden rondom speeltoestellen aan met ruim 250 m3 speelzand, wat wij vervolgens weer egaliseerden. Verder ontdeden wij de verkeersdruppels en middengeleiders op de doorgaande wegen van onkruid en split.

Renoveren plantvakken
In Roermond waren wij tevens gestart met de inboet en het renoveren van plantvakken. Dit gebeurde volgens een beplantingsplan van de gemeente. In de aangewezen vakken is oude beplanting (deels) verwijderd en is de grond gefreesd. Daarna werd de nieuwe beplanting aangebracht. In totaal zijn in enkele weken ruim 15.000 nieuwe planten aangebracht. Het betreft hier ruim 40 verschillende soorten beplanting.

Weer door in 2018
Ook in 2018 lagen de werkzaamheden niet stil. In 2018 zijn wij gestart met het ruimen van vuurwerkresten en het opruimen van de laatste restanten van de bladeren. Zodra het groeiseizoen weer zijn intrede doet, trekken de gazonmaaiers en het onkruidbestrijdingsmaterieel weer de gemeente in.