icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Renovatie- en drainagewerkzaamheden Gaasper camping Amsterdam

Al ruim 25 jaar voert Van Kessel Sport en Cultuurtechniek renovatie- en drainagewerkzaamheden uit voor de Gaasper Camping in Amsterdam. In samenwerking met Gebr. Van Kessel Wegenbouw zijn hier de wegen opnieuw geasfalteerd. De camping ligt er weer puik bij en is voorlopig weer klaar voor de komende campingseizoenen.

Datum
Maart 2019

De stadscamping, gelegen aan de rand van Amsterdam, ontvangt kampeerders uit de hele wereld. Op het kampeerterrein van 5,5 ha weten wij inmiddels prima onze weg te vinden. Al jarenlang renoveren wij hier de grasvelden. Ook hebben wij de camping voorzien van een modern samengesteld drainagesysteem dat zorgt voor een optimale ontwatering van de grasvelden. Zo blijft het grondwaterpeil onder controle en het oppervlak droog. Hierdoor kan het gras onder ideale omstandigheden groeien en zijn de kampeerders verzekerd van een droog plekje op het terrein.

Een maatwerk-project
Gaasper Camping Amsterdam is een bijzonder maatwerk-project, waar wij onze kennis en expertise goed kunnen inzetten. De werkzaamheden van Van Kessel Sport en Cultuurtechniek strekken zich inmiddels verder uit dan de renovatie van velden en drainage. Zo realiseerden wij de terreininrichting van het nieuwe Jaarbeursplein in Utrecht, het Gerechtsgebouw in Breda en het Provinciehuis in Arnhem. Daarnaast brachten wij in heel Nederland dak- en gevelgroen aan, verzorgden wij bemalingswerkzaamheden en waren wij verantwoordelijk voor de bouw van diverse (energieneutrale) sportcomplexen, inclusief de aanleg van de bijbehorende sportvelden.