icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Toepassing folietechniek mastfundaties Windpark

Van Kessel Bronbemaling heeft in juni 2019 in Wieringermeer een techniek uitgevoerd met waterremmende folie.

Datum
Juni 2019
Opvallend
Techniek met waterremmende folie

Een nieuwe techniek

De techniek heeft als doel om het onttrekkingsdebiet te beperken en daarmee de invloed van bronbemaling op de omgeving te verkleinen. De folietechniek is uitgevoerd rondom de mastfundaties van een windpark dat in de Wieringermeer wordt gerealiseerd. Van Kessel Bronbemaling voerde deze werkzaamheden uit in opdracht van Mos Grondwatertechniek B.V.

Van Kessel Bronbemaling

De speciale waterremmende folietechniek, die wij sinds kort weer op de markt aanbieden, past uitermate goed bij het profiel van Van Kessel Bronbemaling. Wij zijn immers specialist in grondwaterbeheersing en stabilisatie en houden ons dagelijks bezig met o.a. horizontale en verticale drainage, geohydrologische berekeningen en horizontale en verticale bemalingen.