icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Werkzaamheden Buysbrug Amsterdam

In opdracht van de gemeente Amsterdam hebben wij onlangs de slijtlaag op de Buysbrug vervangen. De nieuwe slijtlaag voorkomt onveilige situaties.

De Buysbrug is een belangrijke schakel in het fietsnetwerk binnen de gemeente Amsterdam. In goede samenwerking met de gemeente Amsterdam hebben wij gezorgd voor een passende oplossing  waarbij het fietsverkeer zo min mogelijk hinder ondervond.  

De Buysbrug ziet er inmiddels weer zo goed als nieuw uit. De gemeente Amsterdam en de omwonenden zijn zeer tevreden met het resultaat. De gemeente gaf ons zelfs een mooi compliment in het bouwverslag!

De werkzaamheden aan de Buysbrug vallen binnen een onderhoudscontract aan bruggen, kademuren en steigers in de percelen West en Noord (Amsterdam). Een filmcrew legde de werkzaamheden vast. Zie hieronder het resultaat.