icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Pierre van den Bosch - Voorman bij Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten

Ik ben via mijn broer 35 jaar geleden bij Gebr. Van Kessel terechtgekomen. Tot vandaag de dag ben ik hier ontzettend blij mee.

Veel variatie in het werk

Het werk is heel variërend: de ene dag ben je bezig met het repareren van beton en de volgende dag breng je slijtlagen aan. Je ziet een hele hoop en je werkt door heel Nederland met verschillende mensen, afhankelijk van waar in het land je werkt.

Door de jaren heen bouw je ervaring op. Zelfs na 35 jaar merk ik dat er nog steeds uitdaging zit in mijn werk en dat ik nog elke dag leer. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie, afhankelijk van je wensen. Zelf ben ik ook ruim acht jaar uitvoerder geweest maar het werk wat ik nu doe vind ik het mooiste.

Een fijne uitstraling

Kenmerkend voor werken bij Gebr. Van Kessel is de uitstraling van het bedrijf. Het is als het ware als een warm nest! Het bedrijf vindt jou als persoon belangrijk. Ik heb het echt nog steeds naar mijn zin, anders zou ik hier ook niet zo lang werken!

Er zijn genoeg mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie, afhankelijk van je wensen!